Geniale IT begint met een goed plan

Uw ambitie vertaald naar IT die werkt

In hoeverre zorgt ICT binnen uw bedrijf dat gebruikers onder de indruk zijn? Dat uw organisatie voorsprong neemt door ICT? We willen het graag, maar in de praktijk ontbreekt vaak een concreet plan waarin staat beschreven wat IT moet doen om een bedrijf echt voorsprong te geven. Of het plan is geschreven vanuit technisch perspectief. Tijd om het anders te doen! Onze virtuele zeer ervaren CIO’s helpen om uw bedrijfsambities te vertalen naar concrete ICT-middelen. Helder, concreet en zonder dikke verhalen. Dit wordt vertaald in een IT Masterplan waarin doelen en ICT samenkomen. De basis voor succes en het realiseren van ambities.

  • Bedrijfsdoelstellingen vertaald naar ICT 100% 100%
  • Concreet en praktisch kijken naar gewenste functionaliteit 100% 100%
  • Begeleiding door ervaren virtuele CIO 100% 100%

In drie stappen naar de allerbeste ICT

U

Analyse

Het in kaart brengen van uw huidige ICT-omgeving en het uitvoeren van technische analyses. Dit leidt tot een sterkte/zwakte analyse van uw omgeving.

Ambities en visie

Het bepalen van ambitie en visie met de stakeholders in uw organisatie en bepalen van gewenste functionaliteit binnen uw gebruikersgroepen.

IT Masterplan

Het samenbrengen van bedrijfsambities, functionaliteit en techniek. Een concreet plan van aanpak, welke in het tempo van uw organisatie kan worden uitgevoerd.

En… we begeleiden u natuurlijk om er ook te komen

We laten natuurlijk niet los. Nadat we samen met u de ‘foto van de toekomst’ hebben gemaakt, kijken we actief mee wat de beste weg is om te komen waar u wezen wilt. Zonder afbreuk te doen aan gedane investeringen. We bewaken de roadmap en zorgen dat uw ICT op koers blijft om binnen de afgesproken tijdslijnen ICT te optimaliseren.

Wilt u meer informatie? Bel, mail of verzend onderstaand formulier

Ik help je graag verder

Bel: 088 - 566 87 33 of stuur een bericht

Rob van Leeuwen

Adviseur

Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree