Grotere bedrijven kunnen al een tijdje flink besparen op IT door de inzet van OmniStacks van SimpliVity. Sinds kort is er ook een versie voor het MKB beschikbaar die zorgt voor enorme vereenvoudiging en kostenbesparing op aanschaf, exploitatie en beheer van IT. Daarnaast zijn een groot aantal voordelen te halen in performance, data-deduplicatie/reductie, disaster recovery en tijdsbesteding van IT. Hierbij een aantal onderzoeksuitslagen van gerenommeerde onderzoekspartijen over SimpliVity:

  • Verbeterde operationele efficientie (81% tijdsbesteding innovatie en nieuwe projecten- IDC)
  • 10:1 reductie van apparaten (Forrester Consulting)
  • 40:1 efficiëntere dataratio (TechValidate)
  • 70% verbetering in backup/recovery en Disaster recovery oplossing (IDC)
  • 73% TCO besparing ten opzichte van traditionele IT (Forrester Consulting)
  • 22-49% TCO besparing ten opzichte van cloudplatformen (Evaluator Group)

 

SimpliVity wil IT in de MKB-markt versterken

SimpliVity wil zich nu naast Enterprise organisaties ook meer gaan richten op MKB-bedrijven. De reden om in deze markt te stappen is omdat MKB-bedrijven vaak beperkt beschikken over IT-bemensing, beperkte IT budgetten hebben, een hogere beschikbaarheid nodig hebben en de enorme groei van data een probleem wordt voor vele van deze bedrijven. In combinatie met Lenovo biedt SimpliVity een antwoord op deze MKB uitdagingen. Door de inzet van OmniStack is er minder kennis en mankracht nodig binnen IT, halveren de totale kosten van IT, wordt de uptime van IT sterk verbeterd en is er veel meer (automatische) controle op data, backup en recovery en disaster recovery.

De SimpliVity/Lenovo oplossing is beschikbaar voor MKB-bedrijven (vanaf globaal 75 werkplekken) die veel waarde hechten aan kwalitatieve IT met een bijzonder interessante business case. Bij interesse en voor meer informatie kunt u natuurlijk contact opnemen met Lemontree.

 

Meer over SimpliVity