HPE SimpliVity

Hyper eenvoudig, Hyper flexibel, Hyper betaalbaar! Betere IT voor minder dan de helft van de prijs.

De evolutie van ICT is nu beschikbaar

extreem veel kwaliteit en 69% goedkoper

Lemontree zet een enorme stap in de vereenvoudiging van IT. Stelt u zich eens voor dat er een complete IT bedrijfsomgeving bestaat die vanaf één simpel scherm volledig te beheren is. Die op basis van baanbrekende technologie ervoor zorgt dat uw data direct wordt ontdubbeld en eenvoudig op meerdere plekken staat. Betaalbare  uitwijk komt daarmee eindelijk binnen handbereik en back-up problemen behoren tot het verleden. Deze technologie zorgt er ook nog eens voor dat u uw maandelijkse rekening door twee kunt delen. Met Lemontree staat u aan de vooravond van een revolutie in IT. In combinatie met het IT Master Plan zorgen wij samen met u voor IT die minder technisch, meer functioneel, snel, duurzaam en heel goed betaalbaar is.

Hoe Red Bull Racing HPE SimpliVity inzet om records te verbreken

Hyper eenvoudig. Hyper schaalbaar. Hyperconverged.

Met HPE SimpliVity kunt u IT-operaties stroomlijnen en inschakelen tegen een fractie van de kosten van traditionele en openbare cloudoplossingen door uw IT-infrastructuur en geavanceerde dataservices te combineren tot een enkele, geïntegreerde all-flash-oplossing. HPE SimpliVity is een krachtig, eenvoudig en efficiënt hyperconverged platform dat de beste datadiensten combineert met ’s werelds best verkopende server en biedt de meest complete garantie van iedereen.

%

Besparing op investering

%

Besparing op beheer

%

Besparing op totale kosten 3 jaar

Moderniseer uw infrastructuur

De echte kracht van hyperconvergentie komt van volledige consolidatie van uw software en hardwareapparaten. Combineert uw volledige infrastructuur tot een eenvoudige, flexibele omgeving, zodat u de kosten en complexiteit van uw IT-omgeving kunt verminderen terwijl u nog beter de benodigde technologie kunt leveren die uw organisatie nodig heeft.

Z

Eenvoudige migratie

Snellere oplevering, lagere kosten en geen fouten

Minder expertise nodig

Lagere lasten, minder complexiteit en meer focus op uw bedrijfsprocessen in plaats van op techniek

Sneller en geen dubbele data

Productievere gebruikers, een geweldige gebruikerservaring en optimaal gebruik van data-opslag

Eenvoudig te beheren

Eindelijk focus op functionaliteit zonder technische toestanden

Duurzaam

Extreem minder stroomverbruik dus een lagere rekening… ook voor uw kinderen

Optimale zekerheid

Dubbele uitvoering, uitwijk backup betaalbaar en binnen handbereik. Torenhoge rekeningen behoren tot het verleden en u heeft zekerheid over de beschikbaarheid van uw IT-omgeving.

10:1

reductie in datacenter apparaten

52:1

Reductie in data-opslag

69%

Reductie in kosten

50%

Stijging in personeelsproductiviteit

Download het special edition hyperconverged infrastructures for dummies e-book

 
Hyperconverged SimpliVity ebook dummies HPE

De heerMevrouw

HPE Simplivity technical whitepaper

Download gratis het ESG rapport “Analyzing the Economic Benefits of the HPE SimpliVity 380 All-flash Hyperconverged Portfolio”

De heerMevrouw

Download gratis het Forrester rapport “The Total Economic Impact™ Of HPE SimpliVity Hyperconverged Infrastructure 2018”

In deze onafhankelijke studie leest u waarom bedrijven kiezen voor een hyperconverged infrastructuur en welke criteria zij gebruiken bij de evaluatie van deze infrastructuren. En natuurlijk uitgebreid aandacht voor de economische voordelen die bedrijven realiseren met hyperconverged infrastructuren.

De heerMevrouw

HPE Simplivity technical whitepaper

Te mooi om waar te zijn?

Ook wij moesten even wennen aan het idee dat IT nu wel heel gemakkelijk en betaalbaar wordt. Maar zoals iedere grote innovatieve lancering – zoals de auto, electiciteit, het wiel en het internet – zijn wij ervan overtuigd dat u enorme stappen kunt zetten naar de ideale IT en de best passende functionaliteit.

Maak nu een afspraak voor een demonstratie. We laten u hierin zien hoe het werkt, waarom de kwaliteit zoveel beter is en hoe u tenminste 30% op de kosten bespaart.

 

 

HPE SimpliVity

Laat je inspireren en kijk hoe ICT professioneler, betaalbaarder en leuker kan...

Ik help je graag verder

Bel: 088 - 566 87 33 of stuur een bericht

Rob van Leeuwen