HPE SimpliVity

Sneller, goedkoper, eenvoudiger te beheren én nog veel meer...

De evolutie van ICT is nu beschikbaar door HPE SimpliVity

extreem veel kwaliteit voor veel lagere prijs

 

Lemontree zet een enorme stap in de vereenvoudiging van IT. Stelt u zich eens voor dat er een complete IT bedrijfsomgeving bestaat die vanaf één simpel scherm volledig te beheren is. Die op basis van baanbrekende technologie ervoor zorgt dat uw data direct wordt ontdubbeld en eenvoudig op meerdere plekken staat. Betaalbare  uitwijk komt daarmee eindelijk binnen handbereik en back-up problemen behoren tot het verleden. Deze technologie zorgt er ook nog eens voor dat u uw maandelijkse rekening door twee kunt delen. Met Lemontree staat u aan de vooravond van een revolutie in IT. In combinatie met het IT Master Plan zorgen wij samen met u voor IT die minder technisch, meer functioneel, snel, duurzaam en heel goed betaalbaar is.

Hallo mogelijkheden… dag kosten!

Bekijk eens hoeveel u kunt besparen

%

Investeringskosten

%

Platformbeheer

%

Totale kosten in drie jaar

HPE SimpliVity

Forrester onderzocht het financiële voordeel van HPE SimpliVity

Forrester heeft onderzoek gedaan naar de Totale Economische Impact van SimpliVity binnen organisaties. U kunt het onderzoek geheel gratis downloaden door hieronder uw gegevens in te vullen. U ontvangt het rapport daarna direct per mail.

De heerMevrouw

Download het special edition hyperconverged infrastructures for dummies e-book

Hyperconverged SimpliVity ebook dummies HPE

De heerMevrouw

HPE Simplivity technical whitepaper

Download gratis het Technical Whitepaper HPE SimpliVity

De heerMevrouw

SimpliVity, winnaar van ‘best converged infrastructure’ en 5-star rating CRN, vereenvoudigt IT door alle benodigde server-, netwerk- en storage functionaliteit te integreren in één gepatenteerd device. Deze zogenaamde OmniCube maakt uitwijk en een betrouwbare back-up oplossing beschikbaar en betaalbaar voor ieder bedrijf. Door de integratie en data de-duplicatie wordt de totale prestatie van de omgeving aanzienlijk sneller en worden bestanden nooit dubbel opgeslagen. Beheren van de gehele omgeving kan gedaan worden vanaf één eenvoudig scherm.

Bekijk de 30 seconden video

Bekijk hiernaast de video van 30 seconden en ontdek wat de OmniCube voor uw bedrijf kan doen.

Z

Eenvoudige migratie

Snellere oplevering, lagere kosten en geen fouten

Minder expertise nodig

Lagere lasten, minder complexiteit en meer focus op uw bedrijfsprocessen in plaats van op techniek

Sneller en geen dubbele data

Productievere gebruikers, een geweldige gebruikerservaring en optimaal gebruik van data-opslag

Eenvoudig te beheren

Eindelijk focus op functionaliteit zonder technische toestanden

Duurzaam

Extreem minder stroomverbruik dus een lagere rekening… ook voor uw kinderen

Optimale zekerheid

Dubbele uitvoering, uitwijk backup betaalbaar en binnen handbereik. Torenhoge rekeningen behoren tot het verleden en u heeft zekerheid over de beschikbaarheid van uw IT-omgeving.

Bekijk de product sheet

Brochure,lemontree,IT masterplan,beheer,expertisecentrum

Meer weten?

Bekijk hiernaast een 9 minuten durende SimpliVity OmniCube demo

Te mooi om waar te zijn?

Ook wij moesten even wennen aan het idee dat IT nu wel heel gemakkelijk en betaalbaar wordt. Maar zoals iedere grote innovatieve lancering – zoals de auto, electiciteit, het wiel en het internet – zijn wij ervan overtuigd dat u enorme stappen kunt zetten naar de ideale IT en de best passende functionaliteit.

Maak nu een afspraak voor een demonstratie. We laten u hierin zien hoe het werkt, waarom de kwaliteit zoveel beter is en hoe u tenminste 30% op de kosten bespaart.

HPE SimpliVity

Gartner over HPE SimpliVity

SimpliVity OmniCube staat als visionaire oplossing in het Gartner ‘Magic Quadrant of Integrated Systems’, uitgebracht op 16 juni jongsleden. Dit vanwege de sterke visie van het bedrijf op geconvergeerde infrastructuren en de daadwerkelijke realisatie van deze visie in een geïntegreerde oplossing. Hierin zegt Gartner over SimpliVity OmniCube:

  • Omnicube heeft een hoogwaardig innovatief ontwerp, welke standaard beschikt over deduplicatie, datacompressie, databeveiliging, back-up en replicatie tussen primaire- en disaster recovery locaties.
  • De modulaire opzet van OmniCube maakt het mogelijk om in kleine stappen enorme schaalbaarheid te creëren.
  • OmniCube faciliteert in business continuity strategieën en in vereenvoudigd centraal beheer van locaties wereldwijd
  • Gartner constateerde dat de ondervraagde klanten die met SimpliVity werken zeer positieve feedback geven op de oplossing.

Volgens Gartner groeit de markt van geconvergeerde systemen met meer dan 50% per jaar en zal deze in 2015 goed zijn voor meer dan 10% van de uitgaven voor datacenter-systemen, waaraan volgens Gartner 108 miljard zal worden besteed in 2015.

Gartner HPE SimpliVity

Tony Johnson

Tony Johnson

Mender, Meddler and Chief

Tel: 088 – 566 87 33