Als Senior IT Engineer kun je met je kennis en kunde van bijvoorbeeld Citrix, Windows Server, Exchange, VMware uit de voeten in één of meerdere van onze competentieteams. Als Senior neem je je collega’s op sleeptouw waar nodig en neem je je verantwoordelijkheid om altijd tot de best mogelijke oplossing voor onze klanten te komen. Werken vanuit respect voor elkaar, trans-parantie, het nemen van verantwoordelijkheid en overzicht maken en behouden zijn vanzelfsprekendheden voor jou.

 

Waar kun je onze klanten mee helpen?

  • Aandacht!
  • Je bevlogenheid om alles uit de kast te halen.
  • Advisering over nieuwe oplossingen.

 

Waar kunnen wij jou mee helpen?

  • Leuk en uitdagend werk.
  • Altijd op de hoogte blijven van de laatste technologieën. Dit kan door het bijwonen van seminars, webinars, zelfstudie, klassikale studies en training on the job. Met je opgedane kennis adviseer je onze klanten en/of ons sales team.
  • Regelmatig evalueren van je loopbaan en samen een toekomstplan opstellen.
  • Gezelligheid! Regelmatig borrels en (project) uitjes om onze successen te vieren en gezellig bij te praten.
  • Vanzelfsprekend een goed salaris en andere belangrijke zaken die daarbij horen zoals bijvoorbeeld een leaseauto, laptop, smartphone, pensioen.

 

Hoe zou je werkdag eruit kunnen zien.

Op kantoor aangekomen begin je de dag met een echte Nespresso koffie. Met deze dampende kop koffie naast je volg je eerst de belangrijkste emails op, waarna je van start gaat met de implementatie van een nieuw software pakket ter ondersteuning van de afdeling HR bij onze klant. Het is best druk in de ochtend, omdat je ook als vraagbaak dient voor je collega’s van de service-desk. Je stuurt ze aan de hand van een aantal vragen in de juiste oplossingsrichting en rondt tussendoor de implementatie van het nieuwe software pakket af. Je belt de klant om aan te geven dat er getest kan worden en spreekt af om eind van de dag door te nemen hoe de eerste tests verlopen zijn.

Het is alweer half 1! Omdat we in een prachtig park zitten en het centrum van Alphen aan den Rijn dichtbij is, loop je gezellig met een groepje collega’s naar het centrum. Na de lunch gaan we de kick off in van een nieuw project voor implementatie van een nieuw Hyper-converged platform. Tijdens de meeting krijg je van de project manager je rol in het project te horen en word je gevraagd om de eerste ontwerp sessie met onze klant voor te bereiden. Aan het einde van de meeting word je weggeroepen voor een storing bij een klant. Omdat je de omgeving van de klant als je broekzak kent, heb je het probleem snel gevonden. Om het probleem op te lossen heb je een collega nodig, die je op de hoogte brengt van de problemen en het ticket overdraagt.

Hoog tijd om naar huis te gaan! In de auto bel je nog even met de klant om te informeren hoe de eerste tests van het nieuwe softwarepakket is verlopen. Er zijn behoorlijk wat aandachtspunten en je spreekt af dat je morgenochtend naar hen toe komt om samen met de gebruikers de problemen te bespreken en op te lossen. Vlak voordat je je voordeur open doet belt je collega nog even op dat de storing verholpen is. Tijd voor ontspanning!
Kom je snel op de koffie om je nieuwe werkplek te bewonderen?

Je bent van harte welkom. Neem gerust contact hiervoor op met Esther.

Mail: esther@lemontree.nl

Telefoon:  088-5668733

 

Lemontree

Cornelis Geellaan 43

2406 JE Alphen aan den Rijn

www.lemontree.nl

 

Direct solliciteren

De heerMevrouw

Upload je Curriculum Vitae:

Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree

Mark Venema
Senior IT Engineer

Leeftijd: 34

Woonplaats: Rotterdam

Werkt al: 8,5 jaar bij Lemontree

Specialisme(n): Server based Computing (Citrix Xenapp/Xendesktop), implementeren Hyperconverged oplossingen (Simplivity) , Project management

Mooiste resultaat van het afgelopen jaar: Opleveren van de grootste Simplivity omgeving op Lenovo hardware in EMEA (18 nodes), ruim binnen gestelde projectkaders

Wat vind ik zo prettig bij Lemontree: Bij Lemontree is er nog echt aandacht voor elkaar, zowel collega’s onderling als richting klanten, wat het werk zo ontzettend prettig maakt. Omdat we in een grote, open ruimte zitten (gescheiden weliswaar door een keukenblok) is het erg makkelijk om met elkaar in contact te blijven, van directie tot servicedesk. Mede daardoor zijn we ontzettend succesvol en is het voor mij DE plek om te werken.

 

Vrije tijd: Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Lekker erop uit met onze dochter van 3 (speeltuinen, pretparken). Daarnaast ga ik ook graag uit eten met mijn vriendin en/of vrienden. Ook ben ik sinds een half jaar fanatiek bbq’er, samen met nog wat collega’s, na een erg leuke bbq cursus die we gevolgd hebben als projectuitje na een geslaagd project.