Als Senior Infra Engineer kun je met je kennis en kunde van bijvoorbeeld Cisco, HP, Sonicwall, Ruckus uit de voeten in ons Infra Competentie team. Als Senior neem je je collega’s op sleeptouw waar nodig en neem je je verantwoordelijkheid om altijd tot de best mogelijke oplossing voor onze klanten te komen.

Werken vanuit respect voor elkaar, transparantie, het nemen van verantwoordelijkheid en overzicht maken en behouden zijn vanzelfsprekendheden voor jou.

 

Waar kun je onze klanten mee helpen?

  • Aandacht!
  • Je bevlogenheid om alles uit de kast te halen.
  • Advisering over nieuwe oplossingen.

 

Waar kunnen wij jou mee helpen?

  • Leuk en uitdagend werk.
  • Altijd op de hoogte blijven van de laatste technologieën. Dit kan door het bijwonen van seminars, webinars, zelfstudie, klassikale studies en training on the job. Met je opgedane kennis adviseer je onze klanten en/of ons sales team.
  • Regelmatig evalueren van je loopbaan en samen een toekomstplan opstellen.
  • Gezelligheid! Regelmatig borrels en (project) uitjes om onze successen te vieren en gezellig bij te praten.
  • Vanzelfsprekend een goed salaris en andere belangrijke zaken die daarbij horen zoals bijvoorbeeld een leaseauto, laptop, smartphone, pensioen.

 

Hoe zou je werkdag eruit kunnen zien.

Je slaapt deze ochtend wat uit. Omdat de infrastructuur vaak bedrijfskritisch is, moeten sommige werkzaamheden buiten kantoortijd uitgevoerd worden. Je hebt gisteravond de periodieke updates uitgevoerd voor de core en access switches, zodat deze weer up-to-date zijn en kritische beveiligingslekken gedicht zijn.

Je begint thuis met je mail doornemen en controles doen op de omgeving van gisteravond. Je constateert dat je je werk weer vlekkeloos hebt uitgevoerd en stapt in de auto naar kantoor. Op kantoor aangekomen praat je even bij met de servicedesk en je infra collega’s om zo iedereen van een update te voorzien mochten er toch vragen komen.

Je kan de rest van de dag lekker aan de slag met de voorbereidingen voor het nieuwe project wat op de planning staat voor volgende week. Je mag het ontwerp voor de infrastructuur maken en implementeren voor een nieuwe Simplivity omgeving in een twin datacenter. Het is alweer half 1! Omdat we in een prachtig park zitten en het centrum van Alphen aan den Rijn dichtbij is, loop je gezellig met een groepje collega’s naar het centrum. Na de lunch pak je je werkzaamheden weer op.

Aan het einde van de dag krijg je nog een ticket voor een verstoring bij een klant. Na kort troubleshooten lijkt het aan de laptop van de klant te liggen. Dat er een utp kabel in zit, wil nog niet zeggen dat het gelijk een infra issue is! ;-). Gelukkig is deze klant snel geholpen door een herinstallatie van de software en kun je lekker naar huis.

Kom je snel op de koffie om je nieuwe werkplek te bewonderen?

Je bent van harte welkom. Neem gerust contact hiervoor op met Esther.

Mail: esther@lemontree.nl

Telefoon:  088-5668733

 

Lemontree

Cornelis Geellaan 43

2406 JE Alphen aan den Rijn

www.lemontree.nl

 

Direct solliciteren

De heerMevrouw

Upload je Curriculum Vitae:

Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree

Mark Venema
Senior IT Engineer

Leeftijd: 34

Woonplaats: Rotterdam

Werkt al: 8,5 jaar bij Lemontree

Specialisme(n): Server based Computing (Citrix Xenapp/Xendesktop), implementeren Hyperconverged oplossingen (Simplivity) , Project management

Mooiste resultaat van het afgelopen jaar: Opleveren van de grootste Simplivity omgeving op Lenovo hardware in EMEA (18 nodes), ruim binnen gestelde projectkaders

Wat vind ik zo prettig bij Lemontree: Bij Lemontree is er nog echt aandacht voor elkaar, zowel collega’s onderling als richting klanten, wat het werk zo ontzettend prettig maakt. Omdat we in een grote, open ruimte zitten (gescheiden weliswaar door een keukenblok) is het erg makkelijk om met elkaar in contact te blijven, van directie tot servicedesk. Mede daardoor zijn we ontzettend succesvol en is het voor mij DE plek om te werken.

 

Vrije tijd: Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Lekker erop uit met onze dochter van 3 (speeltuinen, pretparken). Daarnaast ga ik ook graag uit eten met mijn vriendin en/of vrienden. Ook ben ik sinds een half jaar fanatiek bbq’er, samen met nog wat collega’s, na een erg leuke bbq cursus die we gevolgd hebben als projectuitje na een geslaagd project.