U leest het goed: voor 31 januari 2018 kunt u gratis uw firewall bij Lemontree inruilen voor een nieuwste generatie SonicWALL firewall met Capture Advanced Threat Protection Service. Hierdoor bent u in het bezit van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsbescherming. Wel zo fijn met de GDPR alias AVG wetgeving op komst.

 

Het maakt niet uit wat voor Firewall u heeft en van welk merk, enkel de SuperMassive serie van SonicWALL is uitgesloten van deze actie. Alle andere firewalls kunt u via Lemontree omruilen voor een generatie 6 firewall van SonicWALL. U betaalt hierbij niets voor de hardware. Deze actie is geldig tot 31 januari 2018.

 

Eigenschappen 

Multi-engine advanced threat analysis

SonicWALL Capture Service breidt de bescherming tegen bedreigingen op de firewall uit met het detecteren en voorkomen van zero-day aanvallen. De firewall inspecteert het verkeer en detecteert en blokkeert indringers en bekende malware.

Verdachte bestanden worden naar de SonicWALL Capture Cloud Service gestuurd voor analyse.

Het multi-engine sandbox platform voert verdachte code uit, analyseert het gedrag, en biedt uitgebreid inzicht in kwaadaardige activiteit terwijl het ontwijkende tactieken weerstaat en bescherming tegen zero-day bedreigingen maximaliseert.

 

Uitgebreide bestandstype analyse 

De dienst ondersteunt de analyse van een uitgebreide reeks van bestandsgroottes en types, inclusief uitvoerbare programma’s, DLL, Pdf’s, MS Office documenten, archieven, JAR en APK, plus meerdere besturingssystemen inclusief Windows en Android. Beheerders kunnen de bescherming aanpassen door het selecteren of uitsluiten van bestanden per type, grootte, zender, ontvanger of protocol. Beheerders kunnen bovendien handmatig bestanden verzenden naar de Cloud Service voor analyse.

 

Block until verdict

Om te voorkomen dat potentieel kwaadaardige bestanden het netwerk binnenkomen worden deze naar de Cloud Service verstuurd voor analyse en vastgehouden op de gateway totdat is vastgesteld of het verdacht is.

 

Snelle uitrol van herstel signatures

Zodra van een bestand is vastgesteld dat het kwaadaardig is, wordt er onmiddellijk een signature beschikbaar gesteld voor de SonicWALL firewalls met Capture abonnement ter voorkoming van hernieuwde aanvallen. Bovendien wordt de malware voorgelegd aan het threat research team van SonicWALL Capture Labs voor verdere analyse en wordt, inclusief informatie over de bedreiging, opgenomen in Gateway Anti-Virus en IPS signature databases. Tevens wordt het binnen 48 uur verstuurd naar de URL, IP en domein reputatie database .

De SonicWALL Capture rapportage pagina toont dagelijks in een overzicht de resultaten. Gekleurde kolommen op het rapport geven de dagen aan dat malware is ontdekt. Beheerder hebben de mogelijkheid om op de dagelijkse resultaten te klikken en filters toe te passen om snel kwaadaardige bestanden te zien met de resultaten. 3

 

Reportage en waarschuwingen

Capture Service biedt in een overzicht een ‘threat analysis dashboard’ met rapporten die analyseresultaten tonen van de bestanden die naar de service verstuurd werden. Inclusief bron, bestemming, en een samenvatting van malware activiteiten als deze wordt uitgevoerd. Firewall log waarschuwingen waarschuwen over verdachte bestanden die zijn verstuurd naar de SonicWALL Capture Service en de bestands-analyse van dit verdachte bestand.

 

 

Wilt u meer informatie over deze actie

De heerMevrouw

Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree

 

 

Of bel met Kevin Maarseveen op 088 – 566 87 33