Houthoff

 

 

Houthoff kiest voor HPE SimpliVity oplossing bij Lemontree

Houthoff Coöperatief U.A. heeft gekozen voor de hyperconverged oplossing van HPE SimpliVity. Deze nieuwe generatie IT-oplossing zorgt voor een verlaging van de exploitatiekosten van ICT en tegelijkertijd voor een vereenvoudiging van het beheer op de omgeving. Het advocatenkantoor, welke bekend is door meerdere spraakmakende zaken en gespecialiseerd is in high end juridisch advies, heeft ervoor gekozen deze oplossing bij Lemontree af te nemen. Lemontree zal de levering, installatie en configuratie van het platform verzorgen. De bewezen trajecten met SimpliVity, welke uitgevoerd zijn bij Lemontree, en het feit dat Lemontree als enige partij in Nederland de Gold Partner status van SimpliVity mag voeren, zijn doorslaggevend geweest in de beslissing om de opdracht voor de levering en implementatie aan Lemontree te gunnen.

Over Houthoff

Houthoff is een van de grootste advocatenkantoren in Nederland, met meer dan 290 advocaten, notarissen en belastingadviseurs. De specialisten op diverse praktijkgebieden en vanuit de verschillende kantoren werken gezamenlijk aan het creëren van nieuwe kansen en het managen van risico’s. Houthoff werkt nauw samen met cliënten om in veranderende marktomstandigheden innovatieve oplossingen en het beste juridisch advies te bieden. Ons succes is gelieerd aan het bereiken van de beste resultaten voor haar cliënten.   Meer dan een decennium geleden bundelden twee toonaangevende advocatenkantoren, Houthoff en Buruma Maris, hun krachten en fuseerden tot Houthoff Buruma. Gedurende de jaren biedt Houthoff cliënten high-end en hoog gespecialiseerd advies in de meest toonaangevende zaken. Houthoff is onder meer betrokken bij het grootste faillissement uit de geschiedenis, als curator van Lehman Brothers Treasury Co., de grootste schuldeiser van Lehman Brothers. In 2007 adviseerden zij ABN AMRO succesvol voor de Hoge Raad met betrekking tot de goedkeuring van de verkoop van LaSalle aan de Bank of America. Ook adviseerde Houthoff Buruma bij de $ 33.8 miljard fusie in 2006 van Arcelor met Mittal Steel, resulterend in de grootste staalproducent ter wereld. In veranderende marktomstandigheden werkt Houthoff steeds nauw samen met haar cliënten, om innovatieve oplossingen en het beste juridisch advies te bieden. De langdurige juridische expertise maakt het mogelijk om recente zaken in perspectief te plaatsen. Gefundeerd op haar historische achtergrond, bieden zij cliënten oplossingen met een focus op de toekomst. Houthoff heeft kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York.

Over Lemontree

Lemontree’s missie is “bedrijfskansen creëren door geweldig ICT” voor opdrachtgevers. Dit doet Lemontree door informatie- en communicatietechnologie toegankelijk, betrouwbaar en betaalbaar te maken met een positieve gebruikerservaring en “first class” support. Samen legt Lemontree met haar klanten, als echte partners, de weg af naar een zorgeloze, transparante ICT-omgeving en een samenwerking op basis van persoonlijke en hartelijke communicatie, respect en vertrouwen. Het resultaat van deze dienstverlening is rust in de organisatie en focus op de core business. Opdrachtgevers waarderen de manier van werken van Lemontree met een 9,3 en omschrijven Lemontree op basis van 3 essentiële kernwaarden: competent, authentiek en transparant.

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

11 juli 2017