De zekerheid dat alles gewoon werkt... Heerlijk

IT outsourcing. Beheer uitbesteden op het niveau dat u wenst

Om ICT goed te laten functioneren heeft u twee competenties nodig: verstand van techniek en communicatieve vaardigheden. Teveel van het één zorgt voor ergernissen aan de andere kant. Daarom trainen we onze specialisten op beide vlakken. En dat werkt! Onze klanten waarderen onze diensten met een 9,3. En dat is omdat we oog hebben voor de mens, de machine en de kleine details die hospitality groot maken.

Altijd beschikken over de juiste kennis: Expertisecentrum

Zekerheid, leuke en kundige collega’s en een rustig gevoel. Dat krijgt u als u kiest voor het Expertisecentrum. Uw omgeving wordt continu dag en nacht bewaakt en u kunt terugvallen op een team van vakkundige IT- en beheerspecialisten. Handig tijdens ziekte, vakantie maar ook als aanvulling op uw eigen team.

Wat u krijgt binnen het Expertisecentrum:

  • Kennis bij u op locatie op afroep of volgens een vooraf afgesproken schema per week
  • Altijd een volledig up-to-date en veilige (mobiele) werkplek door Proactief Desktop Management
  • U bent volledig op de hoogte van de status van uw ICT-omgeving door monitoring, waarschuwing en managementsystemen
  • Veiligstellen van bedrijfsinformatie op (mobiele) werkplekken
  • Uw smartphones en tablets beschikken altijd over de juiste instellingen en kunnen getraceerd, vergrendeld en gewist kunnen worden bij verlies of diefstal door Mobile Device Management
  • Tijdbesparing en geldbesparing op handmatige beheer en patchactiviteiten door geautomatiseerd patch management en beheer.
  • Volledig inzicht in risico’s en bedreigingen met betrekking tot bedrijfsinformatie

IT beheer uitbesteden door Outsourcing of Outtasking

Als u eenmaal de ideale ICT-omgeving heeft ingericht is het wel zo handig als deze ook top presteert en dat uw mensen op een vriendelijke manier snel geholpen worden. Daarvoor heeft Lemontree ‘Outtasking’ ingericht. Bij deze vorm van IT-beheer kunt u geheel op basis van uw wensen beheertaken en activiteiten bij ons neerleggen. Van delen van uw ICT-omgeving tot het compleet uitbesteden hiervan.

Voordelen van Outtasking voor uw organisatie

• Voorspelbaarheid in kosten
• Beschikbaarheid en continuïteit door proactief beheer
• Altijd de juiste expertise beschikbaar
• Professionele ondersteuning voor uw medewerkers
• Partner die meedenkt over verbetering en innovatie
• Duidelijk groeipad naar een toekomstgerichte omgeving
• Eén aanspreekpunt voor al uw ICT gerelateerde vragen
• Duidelijke rapportage over belangrijke zaken binnen uw omgeving

IT-beheer hoeft niet duur te zijn! Bereken hier wat uw beheer zou mogen kosten:

ICT on the Move®

Gebruik maken van ICT op plekken waar je het niet verwacht

In sommige branches krijgen de termen altijd en overal kunnen werken een geheel nieuwe dimensie. Op een schip bijvoorbeeld, of in het een tijdelijk kamp in het oerwoud, of in een open veld. Het werk gaat door, maar bent u in staat ICT-faciliteiten te leveren buiten de grenzen van netwerktoegang? Speciaal voor zulke specifieke toepassingen op ongewone locaties heeft Lemontree het ICT-on-the-move® concept ontwikkeld. Waar uw medewerkers ook zijn, ze kunnen eenvoudig beschikken over automatisering en communicatiemiddelen. Het concept is zo eenvoudig dat het een kwestie is van installeren, aansluiten en werken. Onze specialisten ondersteunen de omgeving op afstand, zodat uw medewerkers kunnen vertrouwen op een werkende werkplek en communicatie via satellieten of locale verbindingen. Op dit moment heeft Lemontree al oplossingen in: Kazakhstan – Atyrau, Azerbaijan – Baku, Georgia – T’Bilisi Mozambique – Pemba, Mozambique – Mocimboa da Praia, Tanzania – Mtwara, Tanzania – Dar es Salaam, Equatorial, Guinea – Bata Equatorial, Guinea – Malabo, Liberia – Monrovia, Nigeria – Snake Island, Nigeria – Lagos, Nigeria – Port Harcourt, South Africa – Kleinzee, Benin – Cotonou.

Meer informatie?

Bel: 088 - 566 87 33 of stuur een bericht

    Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree