Wilt u ook naar Office 365 en/of Azure? Wij helpen u graag!

Overweegt u om naar Office 365 te migreren? Wij helpen u graag.

Steeds meer organisaties kiezen voor Office 365 van Microsoft. Met Office 365 beschikt u over een compleet pakket aan applicaties uit de cloud, waarmee u en uw collega’s altijd en overal kunt werken. Lemontree helpt u graag met de migratie van uw huidige omgeving naar Office 365. Als gold partner van Microsoft weten wij wat er nodig is om uw omgeving zo in te richten dat uw organisatie het maximale uit Office 365 haalt. We hebben niet alleen een heldere blik op de technische implementatie, maar helpen u ook met praktische tips om nog beter met Office 365 te werken.

Moderne organisaties kiezen voor Microsoft Azure

Microsoft Azure maakt ICT sneller, gemakkelijker en goedkoper. Niet vreemd dus dat veel organisaties kijken naar de mogelijkheden van dit cloud platform. Lemontree helpt u graag in deze oriëntatie. Vanuit de vele projecten die we al hebben gedaan in Azure kunnen we snel voor uw organisatie inschatten waar de kansen en mogelijkheden liggen. Betrek ons daarom vroeg in uw aankoopproces, dat kan u behoorlijk wat tijd en geld besparen. Als Microsoft Gold partner zijn we continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en beschikken we over de beste specialisten om Azure voor u te laten werken.

Bij Lemontree bent u verzekerd van:

Vlekkeloze migratie

Beste inrichting voor uw organisatie

Geweldige support

|

Zeer veel praktische ervaring

Lemontree is

Download gratis het handboek Microsoft Azure

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Microsoft Azure? Lees dan dit e-book dat een schat aan informatie over alle kenmerken, mogelijkheden en voordelen bevat. Lees bijvoorbeeld over de services die je met Azure kunt ontwikkelen, hoe je profiteert van IaaS, PaaS en diensten voor websites en mobiele gebruikers. Daarnaast vind je allerhande interessante casestudy’s en vergelijkingen met andere bekende public-cloud platformen.

De heerMevrouw

Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree

Aantal tevreden Office 365 werkplek implementaties

Aantal succesvolle Azure deployments

Gratis e-book Cloud Strategie

bepaal uw cloud strategie en start innovatie. Hoe maakt u succesvol gebruik van cloud voor uw organisatie en hoe benut u strategische voordelen.

De heerMevrouw

Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree

Wilt u meer informatie? Bel, mail of verzend onderstaand formulier

Ik help je graag verder

Bel: 088 - 566 87 33 of stuur een bericht

Rob van Leeuwen

Adviseur

Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree