Altijd de beste mensen op de juiste plek met Managed Staffing

Snel en gemakkelijk beschikken over de beste ICT-ers

Het vinden en aantrekken van gekwalificeerde ICT-specialisten is lastig. Daarom biedt Lemontree een uitdagende plek aan mensen met veel kennis en ervaring op verschillende ICT-gebieden. Met deze kennis en ervaring worden zij ingezet op prachtige projecten bij aansprekende bedrijven.

En daarmee kunt u snel en eenvoudig beschikken over ICT-toppers die gewend zijn snel en vakkundig ICT-omgevingen werkend te krijgen en te houden. En als u dat wenst natuurlijk ook eens kritisch mee te kijken of de omgeving veilig, betrouwbaar en optimaal is ingericht.

Het vinden van goed ICT-personeel blijft lastig. Ze zoeken uitdagende opdrachten en vinden het belangrijk variatie in hun werk te hebben. Die combinatie vinden ze bij Lemontree. En u kunt over hen beschikken. Snel en eenvoudig. Erwin Philips

Recruiter / Manager Detachering, Lemontree

Persoonlijk en hartelijk

Wij werken bij Lemontree vanuit vertrouwen. Natuurlijk documenteren wij de gemaakte afspraken, vooraf de verwachtingen helder hebben is een onderdeel van onze werkwijze, maar de basis van onze samenwerking met klanten is onze hartstochtelijke wens om iedere ICT-omgeving naar ‘the next level’ te brengen.

Dat gebeurt in de eerste plaats doordat de kwaliteit van onze diensten op een hoog plan staat. Maar daarnaast ook omdat klanten het prettig vinden om met ons te werken. Dat is niet vreemd, want als de techniek tot in de puntjes onder controle is, wordt de relatie gekenmerkt door de meer sociale aspecten van de relatie: door het contact, door onze passie voor techniek en door onze drive om iedere ICT-omgeving te optimaliseren. Samen met onze klanten zijn we continu op zoek naar verbeteringen. En daarbij doen we altijd net iets meer dan onze klanten van ons verwachten.

Op zoek naar geweldige projecten bij toonaangevende bedrijven? Of juist op zoek naar die fantastische ICT-specialist? Neem contact op en ik help je heel graag verder.

Erwin Philips

Erwin Philips

Recruiter/ Manager Detachering

Tel: 088 – 566 87 33