De heerlijkste biologische koffie zonder te wachten.
Reserveer je ticket nu!

 

Lemontree en SimpliVity zullen samen op de beurs ‘Zorg en ICT’ aanwezig zijn om de Omnicube onder de aandacht te brengen van ziekenhuizen, zorginstellingen en andere medische instanties. Het thema waarmee we naar de beurs gaan is ‘Hyperconverged ICT versus ICT in 2013’. Doel is om te laten zien dat ICT niet meer zo complex en kostbaar is als twee jaar geleden en dat er nieuwe technologieën zijn om disaster recovery en data deduplicatie ‘out of the box’ te regelen. Een enorme sprong vooruit dus voor met name instellingen die erg afhankelijk zijn van goed werkende ICT en een kritisch oog hebben voor kosten.

Barista

4-mobile-foto

Om er zorg voor te dragen dat de deelnemers een heerlijke bak expresso, cappuccino, macchiato of  koffie kunnen drinken tussen de sessies door, zal Lemontree aanwezig zijn met een topbarista. Bent u van plan om de beurs te bezoeken, dan kunt u onderstaand formulier invullen voor een VIP treatment. U hoeft dan niet in de rij te staan, maar mag u direct melden bij de ‘Fast Lane’. Print alstublieft even de ‘Fast Lane’ mail die u ontvangt uit als signaal voor de Barista.

 

Demonstratie

Als u meer wilt zien van hyperconverged ICT met SimpliVity, dan bent u van harte welkom in Hal 11 op stand E048. U kunt hier een korte demo zien hoe eenvoudig het is om met SimpliVity te werken en hoe u vanaf 1 scherm de gehele ICT-omgeving kunt beheren.

voor

Aanmelden Fast Lane

De heerMevrouw