Lemontree wil u heel graag wijzen op een mooi initiatief waarin wij heel graag samen met u participeren. Heeft u nog oude laptops of desktops? Dan hebben wij een veel beter idee dan deze laten vernietigen of weggooien. De samenwerkende partijen in de ADSU, wat staat voor “Aan de slag in Utrecht” kunnen deze apparatuur goed gebruiken. De partijen die in de ADSU samenwerken ontvangen graag oude laptops en desktops die vervangen en afgevoerd worden, enerzijds om ze op te knappen voor gebruik in lesruimtes in de regio Utrecht en anderszijds om na opknappen eventueel te verkopen aan mensen die er goed een kunnen gebruiken maar geen nieuwe computer kunnen betalen. Alles uiteraard na grondig wipen van alle data van de betreffende apparatuur.

 

De mensen die de computers opknappen doen dat in hun eigen tempo als onderdeel van een zinvolle dagbesteding en om vaardigheden te ontwikkelen. Hierdoor leren zij in de praktijk en hebben zij een belangrijk doel voor ogen. De apparatuur zal worden ingezet voor trainingen en worden gebruikt voor sociale en educatieve doelen.

In het kader van social return zal Lemontree  in 2018 gedurende 6 maanden de huur betalen voor een locatie waar mensen met computers kunnen leren omgaan. Zo dragen wij ook ons steentje bij.

 

 

 

Ja, ik heb laptops of desktops die ik beschikbaar wil stellen aan dit mooie doel

 

De heerMevrouw

Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree