Profiteer van de evolutie in IT zonder afbreuk te doen aan investeringen uit het verleden

Topprestaties betaalbaar door evolutionaire IT

ICT moet gewoon altijd presteren. Daarom werken wij met de beste technologieën. Met oog voor functionele werking en betaalbaarheid. Daarom combineren wij alle ingrediënten voor een geweldige werkplekbeleving in ICT. Niet alleen technisch maar vooral ook functioneel. Wij helpen u bij de evolutie naar ICT die volledig past bij uw bedrijf. Met respect voor gedane investeringen en de kracht van de voordelen van ICT van nu.

HPE SimpliVity – hyperconverged IT

Baanbrekend… de kosten van ICT kunnen drastisch omlaag, terwijl de prestaties enorm toenemen. Stelt u zich eens voor dat ICT de helft kost van wat u gewend was en u dan ook nog beschikt over disaster recovery, data deduplicatie en hogere prestaties. En alles te beheren vanaf één eenvoudig scherm. Tsja… tijden veranderen.

Meer over SimpliVity

Zeg maar dag tegen Malware

RedSocks MTD biedt razendsnel inzicht in elk netwerk, hoe complex en uitgebreid ook. De netwerk-appliance wordt plug en play geleverd, en kan zo in het rack worden geschoven.

Meer over RedSocks

Volledige controle op GDPR

 

De nieuwe wetgeving rondom persoonsgegevens betekent dat u als ondernemer een aantal zaken moet regelen. Met SAM bent in controle en beschikt u over voorzieningen die u nodig heeft om aan deze wetgeving te voldoen.

 

Meer over SAM

 

Neem contact met ons op we helpen je graag verder!

Ik help je graag verder

Bel: 088 - 566 87 33 of stuur een bericht

Rob van Leeuwen

Adviseur

Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree