Altijd de beste mensen op de juiste plek met Managed Staffing

Snel en gemakkelijk beschikken over de beste ICT-ers

Het vinden en aantrekken van gekwalificeerde ICT-specialisten is lastig. Daarom biedt Lemontree een uitdagende plek aan mensen met veel kennis en ervaring op verschillende ICT-gebieden. Met deze kennis en ervaring worden zij ingezet op prachtige projecten bij aansprekende bedrijven.

En daarmee kunt u snel en eenvoudig beschikken over ICT-toppers die gewend zijn snel en vakkundig ICT-omgevingen werkend te krijgen en te houden. En als u dat wenst natuurlijk ook eens kritisch mee te kijken of de omgeving veilig, betrouwbaar en optimaal is ingericht.

Het vinden van goed ICT-personeel blijft lastig. Ze zoeken uitdagende opdrachten en vinden het belangrijk variatie in hun werk te hebben. Die combinatie vinden ze bij Lemontree. En u kunt over hen beschikken. Snel en eenvoudig. Erwin Philips

Recruiter / Manager Detachering, Lemontree

Persoonlijk en hartelijk

Wij werken bij Lemontree vanuit vertrouwen. Natuurlijk documenteren wij de gemaakte afspraken, vooraf de verwachtingen helder hebben is een onderdeel van onze werkwijze, maar de basis van onze samenwerking met klanten is onze hartstochtelijke wens om iedere ICT-omgeving naar ‘the next level’ te brengen.

Dat gebeurt in de eerste plaats doordat de kwaliteit van onze diensten op een hoog plan staat. Maar daarnaast ook omdat klanten het prettig vinden om met ons te werken. Dat is niet vreemd, want als de techniek tot in de puntjes onder controle is, wordt de relatie gekenmerkt door de meer sociale aspecten van de relatie: door het contact, door onze passie voor techniek en door onze drive om iedere ICT-omgeving te optimaliseren. Samen met onze klanten zijn we continu op zoek naar verbeteringen. En daarbij doen we altijd net iets meer dan onze klanten van ons verwachten.

Managed Staffing – voor het bemannen van uw ICT-afdeling

Managed staffing zorgt voor de bemanning van uw ICT afdeling, service desk of projectteam. Dan doen wij met zorgvuldig geselecteerde medewerkers, die hoogstaande ICT kennis en ervaring hebben tegen een zeer acceptabel prijsniveau.

 

Met Managed Staffing zorgt Lemontree voor Engineers met de juiste ervaring en competenties. Mensen die aansluiten op uw bedrijfscultuur. Wij selecteren uit een vaste poel doorgewinterde Lemontree engineers, die wij overigens ook door en door kennen. Omdat alle Lemontree Engineers afwisselend ingezet worden in verschillende, vergelijkbare situaties, kunt u volop profiteren van de voordelen zoals het gebruik van best practices, kennisuitwisseling en een goed ingewerkt team.

 

Alle in te zetten specialisten volgen een klantspecifieke opleiding, waarin techniek en cultuur uitgebreid aan bod komen.  en worden vervolgens door zijn/haar collega’s ingewerkt.

Lemontree ‘managed’ de talenten van haar medewerkers. Wij stimuleren het deelnemen aan (bijscholings)cursussen zodat de mensen up-to-date blijven met de nieuwste technologieën. Ook organiseren we regelmatig workshops en roundtables, zowel op het gebied van techniek als dienstverlening. Wij houden uiteraard functioneringsgesprekken waarin wij competenties, prestaties en attitude evalueren. Kortom, u krijgt de juiste man (of vrouw) op de juiste plaats.

 

Evaluatie van de dienstverlening vindt vier keer per jaar plaats tijdens de service delivery meetings, waarin u een heldere rapportage ontvangt over de kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit van de dienstverlening. In een samenwerking op langere termijn is het immers goed om stil te staan en terug te blikken, om het in de toekomst samen nog beter te doen.

Daarom Managed Staffing

Hoe vindt én behoudt u de juiste ICT-medewerkers? Kunnen uw eigen ICT-medewerkers voldoende groeien in hun job en hun toegevoegde waarde blijven ontwikkelen? Hoe verzekert u tegelijk de permanente aanwezigheid van iemand op uw servicedesk en verhoogt u de efficiëntie van uw IT-support? Een tijdrovende en dure opdracht, vooral ook omdat het waarschijnlijk niet uw core business niet is. Lemontree is continu bezig met het zoeken, aantrekken, coachen en ontwikkelen van gekwalificeerd ICT-personeel. Waarom niet gewoon aansluiten bij onze toch al goed lopende processen?

 

Kostbare expertise hoeft niet onnodig veel te kosten

Het optimaal benutten en inzetten van expertise is geld waard, maar een permanente uitdaging voor vele bedrijven. Van vele dagelijkse taken van een interne ICT-medewerker stijgt de toegevoegde waarde niet met de jaren, terwijl de personeelskosten wél stijgen. Welke alternatieven zijn er? Of de interne IT’er z’n geluk nu elders gaat zoeken of doorgroeit, u zal wellicht opnieuw moeten rekruteren.

 

Continuïteit in uw IT is geen zorg meer

Loopt uw ICT-ondersteuning het hele jaar door op wieltjes? Of zijn vakantieperiodes, piekmomenten en ziektedagen een bron van terugkerernde stress? Lemontree stelt ICT-talenten ter beschikking, afgestemd op uw vraag. Dankzij ons uitgebreid team van engineers zorgen wij voor continuïteit. Voor geplande én onvoorziene afwezigheden en tijdens drukke periodes.

Lemontree selecteert medewerkers op basis van uw gewenste ICT-functievereisten. Support, System en Network Engineering zijn onze core competenties. Onze engineers worden heel gericht gescreend, geselecteerd en continu opgeleid en gemotiveerd. Ze maken deel uit van een brede groep van specialisten met uiteenlopende en elkaar aanvullende ervaringen, die werken bij klanten, in onze projectteams of in ons Service Center. Het feit dat wij zelf onze resources kunnen plannen, biedt u alle flexibiliteit.

Volledig beheer van uw ICT-dienstverlening

Wij bieden niet alleen de ideale kandidaat met de juiste ervaring en drive, maar wij bieden ook de beste processen (best practices, documentatie, werkinstructies en runbooks) en hebben de juiste tooling (ticketing- en monitoringsysteem) om u op diverse manieren te ontzorgen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Op zoek naar geweldige projecten bij toonaangevende bedrijven? Of juist op zoek naar die fantastische ICT-specialist? Neem contact op en ik help je heel graag verder.

Erwin Philips

Erwin Philips

Recruiter/ Manager Detachering

Tel: 088 – 566 87 33