Op dit moment is Lemontree voor Altrecht bezig met de grootste Lenovo gebaseerde implementatie van SimpliVity in EMEA. Voor het inrichten van de omgeving is gekozen voor 18 SimpliVity OmniStacks in combinatie met Lenovo servers. Begin september van dit jaar is gestart met de implementatie en de omgeving zal medio november volledig operationeel zijn.

Lees het hele verhaal over de SimpliVity implementatie bij Altrecht

Over Altrecht

Mensen met een ernstige en complexe psychiatrische ziekte kunnen bij Altrecht terecht voor specialistische behandeling. Jaarlijks behandelt Altrecht zo’n 25.000 mensen. Bij Altrecht, die onder meer vestigingen heeft in Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Den Dolder en Woerden, werken ongeveer 2700 mensen.

 

Altrecht gaat uit van de eigen kracht van mensen. Met specialistische diagnostiek en behandeling helpt zij kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een psychiatrische aandoening de regie over hun leven te behouden en hun rol in de samenleving weer op te pakken. De missie van Altrecht ‘Samen werken aan ontwikkeling en herstel’. Daarbij kijkt de instelling vooral naar mogelijkheden in plaats van beperkingen.